Duża porcja idealna na konkretny i treściwy obiad. Do tego dobrze doprawiona i prosta w przygotowaniu. Wieprzowina z zielonym pieprzem to lekko ostre, smaczne danie. Spróbuj a krew w żyłach zacznie płynąć szybciej. Rozgrzewająca porcja delikatnej wieprzowiny w sosie z zielonym pieprzem i ziemniakami. Doskonałe danie dla wielbicieli dobrej, nieco ostrzejszej kuchni. Proste w przygotowaniu, wystarczy trochę gorącej wody. Można je przygotować prawie w każdych warunkach.
Skład:
schab wieprzowy 35%, ziemniaki 26%, fasolka szparagowa, cebula, mąka pszenna, zielony pieprz 2%, olej rzepakowy, sól, przyprawy (zawiera seler)
Uwagi:
obiad, bez laktozy, ziemniaki, wieprzowina
Masa sucha 107g. Masa po uwodnieniu do spożycia: 500g
Wartości odżywcze | Na 100g | Na porcję 79g (370g po uwodnieniu) | Na porcję 107g (500g po uwodnieniu) |
Kalorie | 1758 kJ / 418 kcal | 1389 kJ / 330 kcal | 1881 kJ / 447 kcal |
Tłuszcz | 13 g | 10 g | 14 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5 g | 4 g | 5,4 g |
Węglowodany | 33 g | 25 g | 34 g |
W tym cukry | 2,7 g | 2,1 g | 2,9 g |
Błonnik | 6,6 g | 5,2 g | 7,1 g |
Białko | 39 g | 31 g | 42 g |
Sól | 3,8 g | 3 g | 4,1 g |